Monday, February 9, 2015

(VIDEO) Program Keibubapaan Dan Motivasi Tahun 6 SK Simpang Pulai

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Amboi... dah lama sungguh tak update belog beta yer..
Dah bersawang-sawang.. heheehehe.. Dah masuk bulan Februari dah you... Mentang-mentang lah dah habis belajor, dah tak update ek.. hehehehe
...tak ada la...
As usual... mmg awal-awal tahun memang busy sebusy nyer.. Banyak program yang dirancang mesti dilaksanakan dalam awal tahun... Untuk kali ini ola just nak share video program keibubapaan dan motivasi untuk murid2 tahun 6 2015 sekolah i...

Buat video ni ambil masa gak.. nak buatnya tu senang la kalau dah biasa, tapi bercinta gak nak upload dlm youtube ni... kat uma kelajuan internet hanya 4mbps jer...apply 8mbps tapi kawasan uma tu tak ble lagi.. lambat la jawabnya...

well, ni la hasil tangan i.. harap korang enjoy... Kalau korang masih pelajar PPG PJJ tu,ola menerima tempahan pembikinan/editor buat vdeo ni.. kalau korang nak, just hantar vdeo yang korang rakam tu kat ola, then nanti ola buat vde and conver and edit sekali... supaya vdeo korang tu lebih menarik untuk lecturer nengok.. apa-apa just tanya jer kat ola ek...
Sambil tolong2 korang, korang pon tolong ola gak.. hehehehe boleh ola buat menabung nak sambung blajar plak lepas ni.. hehehehe tolong menolong kan amalan yang mulia....

korang layan la vdeo ni...



Sebarang pertanyaan boleh email, or msg oladalam fb no.... ni email ola;

cikgujumrah13@gmail.com

Thank You...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Tengok apa yang menarik.. Klik pada ikon dibawah ini..

Jom Chat


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.