Wednesday, December 28, 2016

Rancangan Pengajaran Tahunan (RPT) 2017

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia

Bersawang-sawang dah blog Ola ni.. dah lama tak jenguk... Maaflah... sibuk dengan exam baru-baru ni... Alhamdulilllah dah habis exam, so now focus untuk persediaan awal sesi persekolahan yang tinggal beberapa hari lagi....  Ola tau korang mesti tertunggu-tunggu kan RPT yang Ola nak share ni kan... kan... kan.... angguk jer... hehehehe

Ok lah... Ola dapat RPT ni pon daripada group telegram yang Ola join.. ada juga yg cari kat en. Google... Terima kasih lah banyak-banyak pada yang share.. sekarang tugas Ola plak nak share... Ilmu yang kita share pahalnya sentiasa mengalir selagi ilmu itu diguna pakai... kan...kan...kan... angguk lagi...! Hehehehehehe

Selamat mendownload kawang-kawang... jangan lupe share blog kite ni ek... RPT yang Ola jumpe jer Ola share kat sini.. mana yang tak ada tu, tapi korang ada, boleh la send kat email Ola then nanti Ola masukkan dalam ruangan ini.. unutk membantu rakan-rakan guru yang lain k... Ni email kite...

cikgujumrah13@gmail.com

(Klik pada subjek yang anda mahu download)

TAHUN 1





TAHUN 2


TAHUN 3


TAHUN 4


TAHUN 5


TAHUN 6

Bahasa Malaysia

Bahasa Inggeris

Sains

Matematik Contoh 1

Matematik Contoh 2

Bahasa Arab

Pendidikan Islam

Pendidikan Moral

Pendidikan Jasmani

Pendidikan Kesihatan

Reka Bentuk dan Teknologi (RBT)

Teknologi Maklumat dan Komunikasi (TMK)


Sejarah

Dunia Seni Visual


Ok kawan-kawan.... Kalau ada RPT yang ada masalah, yang tak boleh buka, yang salah link... atau apa juga masalah yang cikgu2 hadapi.. tinggalkan jer komen cikgu2 kat bawah ni..
Insyaallah kalau berkesempatan saya akan cuba bantu.

Jangan lupa share.... kabo kat kawan-kawan lain, RPT 2017 dah boleh download dari blog cikgu jumrah...kan...kan...

Alhamdulillah

18 comments:

  1. Dskp tahun 1 tahap 1 2012 punya...lagi satu rpt sejarah tahun 6 xde..anyway terima kasih banyak2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah semoga atas bantuan ki witjaksono terbalaskan melebihi rasa syukur kami saat ini karna bantuan aki sangat berarti bagi keluarga kami di saat kesusahan dengan menanggun 9 anak,kami berprofesi penjual ikan di pasar hutang saya menunpuk di mana-mana sempat terpikir untuk jadikan anak bekerja tki karna keadaan begitu mendesak tapi salah satu anak saya melihat adanya program pesugihan dana gaib tanpa tumbal kami lansung kuatkan niat,Awalnya suami saya meragukan program ini dan melarang untuk mencobanya tapi dari yg saya lihat program ini bergransi hukum,Saya pun tetap menjelaskan suami sampai dia ikut yakin dan alhamdulillah dalam proses 1 hari 1 malam kami bisa menbuktikan bantuan aki melalui dana gaib tanpa tumbal,Bagi saudara-saudaraku yg butuh pertolongan silahkan
      hubungi Ki Witjaksono di:+62852-2223-1459
      selengkapnya klik-> PESUGIHAN TOTO MAGNUM TANPA TUMBAL

      Delete
  2. tima ksh tuan punyer blog n penyumbang RPT...smoga jasa cikgu2 mendapat balasan dariNya

    ReplyDelete
  3. tq ckgu..smga Allah pmudahkn urusan ckgu..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. RPT BI y6 sy dah dpt... insyaallah sy akan upload dlm ms terdekat
      Tq

      Delete
    2. Ok... BI dah ada... Baru upload... TQ sudi datang bertandang ke blog kite...

      Delete
  5. ADA RPT X EDIT TU... TARIKHNYA 2016

    ReplyDelete
  6. Thank you for your sharing. Keep it up.

    ReplyDelete
  7. RPT pendidikan moral Tahun 6 itu tidak dikemas kini ikut buku teks.

    ReplyDelete
  8. terima kasih banyak-banyak cikgu...

    ReplyDelete
  9. Terima kasih banyak cikgu atas postingan, ijin mendownload ya. Salam dari jawa Timur Indonesia. wowbagoesmath.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama.... ya bisa aja... kalau bisa aku tau, tujuannya didownload itu untuk pengajian ya... Terima kasih atas kunjungannya ya...

      Delete
  10. salam, rpt sains thn 2 ade tak? tq

    ReplyDelete
  11. terima kasih cikgu kerana telah berusaha untuk menyediakan rpt yang lengkap untuk kegunaan cikgu semua pada tahun ini.

    ReplyDelete
  12. Rilek aaa...sap kok lu.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Tengok apa yang menarik.. Klik pada ikon dibawah ini..

Jom Chat


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.